Üdvözöljük webáruházunkban!

Kedves Vásárlóink!

A koronavírus járvány terjedése miatt és munkatársaink, vásárlóink egészségének megőrzése érdekében március 16-tól bizonytalan ideig üzletünk ZÁRVA tart!

A webáruházas rendeléseket, ameddig lehetőségünk van rá, továbbra is kiszolgáljuk, de a mai naptól a rendelések leadása csak futárral való házhozszállítással lehetséges. A szállítási idő (raktáron elérhető termékeknél) várhatóan 1-3 munkanap. A híreket és a kormány által bevezetett rendelkezéseket folyamatosan figyeljük, és minden változásról haladéktalanul értesítjük Önöket!

Kérjük minden vásárlónk szíves megértését és türelmét az elkövetkező napokban/hetekben.
További információkért keressen minket elérhetőségeink egyikén:
https://ledlampahaz.hu/elerhetosegek

Köszönjük!

 


Kedves Vásárlóink!

Tovább fejlesztettük szolgáltatásainkat a csomag szállítás területén is. Ezentúl a GLS Hungary szállítja házhoz Nektek a csomagjaitokat. 


Minden nap, a 14:00-ig beérkező rendeléseket tudjuk átadni a futárnak, melyek várhatóan a követező munkanapon érkeznek meg a kért címre. Amennyiben olyan termékeket tartalmaz, amelyek vannak raktáron. Az ezután beérkező rendeléseket, leghamarabb következő nap tudjuk átadni a futárnak.

Megértésüket és további együttműküdésüket köszönjük.

A GLS saját leányvállalatai és partnercégek bevonásával 41 európai országban és 7 USA-beli államban biztosít teljes körű hálózati lefedettséget, ezáltal kapcsolatot teremtve a világ legjelentősebb gazdasági központjaival. Minőség a csomaglogisztikában, ez az elsődleges szempont számukra- már több, mint 270,000 ügyfél bízza rájuk magát.


Áruházunk Megnyitott!
Az Aigostar hivatalos magyarországi webáruháza!
Válogasson kedvére a termékeink között!
Webáruház készítés